You are not logged in

Log in

Stay tuned for updates. View timeline View entries

Gastroenterology Department Flooring Design

Submitted by: Rachel Smith

This space was one department of a larger scoped project where three LVT colors and patterns were used to create differing, but cohesive flooring designs for a hospital renovation and addition.

Which category is this entry for?

Flooring Reality

What was your inspiration for this entry?

The client for this photo was the out-patient gastroenterology department of a large hospital. They concept was to use the flooring to create a relaxing spa feel within the area to help set the patients at ease during their visit.

Comments (0)

There are currently no comments.

Embed this entry

Flag this entry as inappropriate

If this entry is offensive or violates the contest requirements, or you suspect the entrant is cheating.

Flag this entry

Your use of this site is subject to the Strutta Privacy Policy.